Magyar  English
Keresel valamit?
Termékcsoportok
Márkáink
facebook.com/Freeski.hu
Előnyök, ha nálunk vásárolsz!

VISY DÓRI a magyar ARMADA Teamben!

Visy Dóri a novemberben megrendezett BigAirBag versenyen nyújtott teljesítményével "beszaltózta" magát a magyar ARMADA csapatba!!

Visy Dóri neve nem ismeretlen freeskis körökben, de mostantól, mint az első  ARMADA szponzorált lány ridert üdvözölhetjük!
Dodi a havas sportokkal korán megbarátkozott, már 4 évesen lécet csatolt.
A freestyle síeléssel közelebbről barátján (Sipos András) keresztűl ismerkedett meg, aki nem mellékesen ennek a műfajnak a hazai "Donjaként" közismert. Az áttörést számára a két évvel ezelötti Powcukor Girl Camp hozta meg, ott ugyanis a gyakorlatban is kipróbálhatta mit is jelent a freeski. Annyira megtetszett neki, hogy a táborból hazaérve Sipivel fogtak egy PVC csövet, kimentek az erdőbe és megkezdték a gyakorlást.
Saját bevallása szerint az egész csak egy jó játéknak indult, de mára életformájává vált  és komoly edzésekkel készül fel egy-egy versenyre.
A legtöbb bátorítást , inspirációt Sipitől és a Freeski Maffia tagjaitól kapja, akiknek egy része ezentúl, mint csapattárs is segítik fejlődését.
A BigAirBag-en bemutatott szaltó után máris újabb trükköket gyakorol, jelenleg is Dachsteinen edz barátnőjével Gyetvai Katival, Stilivel, Legoval és Szöcsivel.

Üdv a csapatban Dóri!


<< Vissza
Oldaltérkép | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Kapcsolat | Kik vagyunk?

A honlapon található termékeket megvásárolhatod a STORE13 üzletben is!

1113 Budapest, Karolina út 17/B.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 11.00-19.00, Szombat: 10.00-18.00, Vasárnap: ZÁRVA
Tel. (00-36)-1-466-5510, Mobil: (00-36)-30-319-3924, Skype: Store 13
freeski.hu Webáruház, 2010-2013, Minden jog fenntartva. Honlap és webáruházfejlesztés: www.radirsoft.hu