Magyar  English
Keresel valamit?
Termékcsoportok
Márkáink
facebook.com/Freeski.hu
Előnyök, ha nálunk vásárolsz!

ARMADA FREESKI & FREERIDE tesztnapok Söldenben

2011. Október 28 - November 1. (péntektől-keddig, az őszi szezon egyetlen valódi hosszú hétvégéje)
Helyszín: Ausztria - Ötztal Gleccser - SÖLDEN
Időpont: 2011. Október 28 - November 1. (péntektől keddig, az őszi szezon egyetlen valódi hosszú hétvégéje)
A legizgalmasabb, a legszórakoztatóbb és a hozzád legjobban illő besíző tábor a GO 4 TRAVEL
SKI & SNOWBOARD OPENING 2011! Az őszi szezon egyetlen, valódi hosszú hétvégéjén a már megszokott időpontban kerül megrendezésre az ausztriai Ötztal Gleccseren, Söldenben.

A korábbi évekhez hasonlóan, de azokkal mégis ellentétben sokkal több új programmal bővítettük az eddig is rendkívül színes ötnapos programsorozatot, amelynek főbb elemei a következők:
 

 • 1st GO 4 POKER CHALLENGE - házigazda: Korda György - Új!
  A játékkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról 2011. szeptember 15-ig tájékoztatunk benneteket.
 • PIACVEZETŐ SÍ ÉS SNOWBOARD MÁRKÁK tesztelése
  ATOMIC, NORDICA, BLIZZARD, VÖLKL, ARMADA, BURTON, TECNICA ugye ismerős csengésű nevek? A sí és snowboard márkák tesztelése térítésmentes, mindenkinek, aki szeretné kipróbálni a 2011/2012-es téli szezon újdonságait lesz rá lehetősége.
 • SÍ- ÉS SNOWBOARD OKTATÁS kezdőknek, középhaladóknak, haladóknak
  A hazai sí és snowboard oktatói gárda legjobbjai várnak benneteket kedvezményes háromnapos tanfolyammal, amelynek részvételi díja 7.900 HUF/fő, a negyedik nap hosszabbítása + 2.900 HUF/fő. Kifejezetten ajánljuk teljesen kezdőknek is, mivel a pályarendszer tökéletesen alkalmas tanulásra. Mindenképpen a szállásfoglalással egyidejűleg kell jelezni a részvételi szándékot, mivel az előzetes csoportbeosztások és töltetség alapján határozzuk meg az oktatói létszámot. Az oktatás időtartama naponta másfél óra.
 • NATURELLE freeride teszt, oktatás, túrák - Új!
  Naturelle freeride a legjobb szűzhavas élményekért. Jávor Zoli és csapata minden kétséget kizáróan a hazai specialistái a freeride területnek. Söldenben az STORE13-al közösen bemutatják az ARMADA legújabb termékkínálatát, amit természetesen már élesben ki is lehet próbálni. A pályán kívüli szervezett túrák mellett lavina tréninget is tartanak.
 • BABYSKIspeciális oktatás gyerekeknek
  Kifejezetten síiskolában dolgozó szakoktatók várják a kezdő és haladó gyerekeket kedvezményes háromnapos tanfolyammal, amelynek részvételi díja 7.900 HUF/fő, a negyedik nap hosszabbítása + 2.900 HUF/fő.
 • NORDIC WALKING oktatás és túrák - Új!
  Wilk Zsófi professzionális NW oktató irányítása mellett azok akik nem síelnek több órás izgalmas és kellően kimerítő túrákat tehetnek Ötztalban. A program délelőtt kezdődik és kora délután ér véget, természetesen közben hütte-ben töltödik fel a csapat. A háromnapos NW csomag részvételi díja 7.900 HUF/fő. (Aki szeretne itthon alapozó képzésben részt venni, azoknak 2011. október 23-án erre Budapesten lehetőséget biztosítunk. Az alapozó tréning részvételi díja 4.900 HUF/fő)
 • HÓTALPAS GLECCSER TÚRA az igazi kihívást kedvelőknek -ÚJ!
  Ha elég erőt és kitartást érzel magadban ahhoz, hogy a Tiefenbach Gleccser Naturelle bázisáról hótalpas túra keretében felküzdd magad a csúcsra, és igazi kihívásra vágysz, akkor csatlakozz a legvagányabb csapathoz. Az egész napos gleccser túra részvételi díja 4.900 HUF/fő, amely tartalmazza az eszközbérletet.
 • AUDI Q3 bemutató
  A Porsche Inter Auto Hungaria Kft. jóvoltából bemutatkozik az Audi legújabb szabadidő autója, a Q3.
 • KORDA GYÖRGY ÉS BALÁZS KLÁRI élő koncert a legnagyobb slágerekkel -Új!
  Ha a Sziget Fesztivál teljes közönségét nem is tudjuk Söldenbe elhozni, de azért az egyik legkedvesebb fellépő párost mindenképpen szerettük volna nektek erre a pár napra megnyerni. Ez sikerült, így Rakonczai Imre szenzációs Piano Bár programja közben egy fergeteges műsorral vár Gyuri bácsi és Klárika benneteket. Mamma Maria...:) Ez a program és a kétestés RAKONCZAI IMRE PIANO BÁR előre megvásárolt belépőjeggyel látogatható, amelynek díja 7.900 HUF. (A belépőjegyet egyszer kell megváltani, mindkét programra érvényes.)
 • RAKONCZAI IMRE Piano Bar
  Rakonczai Imi kétestés műsora legalább annyira elengedhetetlen kelléke Söldennek, mint a kiváló minőségű hó és a mindig szikrázó napsütés. Már pénteken este, az érkezést követően együtt énekelhetjük a legnagyobb magyar és nemzetközi slágereket, természetesen piano kíséret mellett. Ez a kétestés program és a KORDA GYÖRGY ÉS BALÁZS KLÁRI élő koncert előre megvásárolt belépőjeggyel látogatható, amelynek díja 7.900 HUF. (A belépőjegyet egyszer kell megváltani, mindkét programra érvényes.)
 • PRE & AFTER PARTY BY LEPI - Új!
  Sokak számára ismerős a budapesti éjszakákból Leposa István (Lepi), aki a legjobb fővárosi éttermekben és bárokban gondoskodik a szórakoztatásunkról. Természetesen az október 28-november 1.-i hosszú hétvégén Lepi is Söldenben lesz! Napközben a Tiefenbach Gleccser-en található  GO 4 TEST STATION-nél található Völkl kamionnál, este pedig a bulik előtt, közben, után, egyszóval mindig!


Személyes jelentkezés a GO 4 TRAVEL INTERNATIONAL utazási irodákban:

GO 4 TRAVEL - BUDA
H-1013 Budapest, Krisztina krt. 39.
Telefon: 489-40-00

GO 4 TRAVEL - TERMINÁL 1
H-1185 Budapest, Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér
Telefon: 296-87-67


Vagy a FREESKI szaküzletünkben:


STORE 13
H-1113 Budapest, Karolina u. 17/B.
Telefon: 466-55-10

<< Vissza
Oldaltérkép | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Kapcsolat | Kik vagyunk?

A honlapon található termékeket megvásárolhatod a STORE13 üzletben is!

1113 Budapest, Karolina út 17/B.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 11.00-19.00, Szombat: 10.00-18.00, Vasárnap: ZÁRVA
Tel. (00-36)-1-466-5510, Mobil: (00-36)-30-319-3924, Skype: Store 13
freeski.hu Webáruház, 2010-2013, Minden jog fenntartva. Honlap és webáruházfejlesztés: www.radirsoft.hu