Magyar  English
Keresel valamit?
Termékcsoportok
Márkáink
facebook.com/Freeski.hu
Előnyök, ha nálunk vásárolsz!

Ridespot March Madness Superdevoluy - FRA

Lecsúsztál a vizsgák miatt a januári csapatásról, vagy csak szeretnéd folytatni a megőrülést? Most itt a lehetőség, hogy idén márciusban is elgyere velünk a Francia alpokba, hogy egy felejthetetlen élménnyen gazdagodj!
Jelentkezz 2011 január 30-ig az előleg befizetésével és limitált szériájú Fundango pólót kapsz ajándékba!
!!!Hozzd el barátaidat is és minden 10 főnél nagyobb csoportot 30.000 Ft Fundango vásárlási utalvánnyal ajándékozunk meg!!!

Rövid bemutatás:
A Superdevoluy síterepe, Gap városához közel helyezkedik el. Az apartmanházak közvetlenül a sípályáknál fekszenek, és a házak alsó három szintje kizárólag a szórakozásé. Van uszoda, szauna, játékterem, mozi, disco, és persze éttermek, kis bárok, így nem meglepő, hogy elsősorban a fiatalok kedvelik ezt a helyet, nem utosósorban azért is, mert a sícentrum rendkívül kedvező síbérlet- és szállásárakkal rendelkezik. A síterep másik települése, Joue du Loup csendesebb, hagyományos hegyi település, alacsonyabb apartmanházakkal, önálló házakkal (chalet).
Síterep:
Maga a síterep tulajdonképpen egy nagy hegyoldal, melynek két oldalán helyezkedik el a két település, Superdevoluy és Joue du Loup. A leghosszabb pálya a Le Pierra 2510 m-es csúcsáról 5 km hosszan lefutó Le Pierra - Les Chaumettes pálya 990 m szintkülönbséggel. A snowboardosok számára van félcső és egyéb speciális pályák (pl. a "Mushroom Park"). A síterepet mintegy 40 km-nyi sífutópálya egészíti ki.

Magasság: 1450 - 2450 m
Szintkülönbség: 1000 m
Sípályák hossza: 100 km
Budapest: 1317 km, 13 óra 38 perc
Nappali programok:

Ridespot Jam
A Ridespot Backyard Jam csakis azt a célt szolgálja, hogy egyedivé és felejthetetlenné tegye a tábort hangulatát. Közvetlenül a szállásunk mellett egy elkülönített szabadtéri területen található. Ez az a hely, ahol minden délután összejövünk és Dj fellépőkkel, grill partikkal, ital promóciókkal, Freestyle bemutatókkal, oktatással és rengeteg más különleges programmal generáljuk a hangulatot. A fénytechnikánk köszönhetően egészen késő estig tartanak itt a rendezvények. Mint például a Slide verseny, a flúgos futam, gyorsulási versenyünk, éjszakai popsi-tepsi session  és még rengeteg más..
Ridespot Backyard Jam kínálata:
Dj fellépők
Grill
Freestyle sí és snowboard bemutatók, oktatás
Flúgos csúszás
Slide verseny
Gyorsulási verseny
Popsi-tepsi session
Hó szobrászat
Night session
Póker
Tournament
Hófoci bajnokság:
5 fős csapatok sícipőben!!
Flúgos futam:
a lehető leglehetetlenebb állatsággal, formációban lecsúszni a lejtőn
Sí és Snowboard verseny:
haladó és kezdő kategóriában snowboard és sí parallel Giant Slalom
Fotóverseny:
kategóriák: legjobban megborultak, legmásnaposabb, hó szobrászat, legdögösebb unisex, legjobb Freestyle sí- snowboard Action Photo,…
Esti Programok:
Esténként a Le Chalet Superdevoluyben tartjuk a bulikat, ahol minden nap több műfajban számos Dj szórakoztatja a résztvevőket. Ezekbe a bulikba kizárólag csak a Ridespot utasai léphetnek be, hogy minél önfeledtebben szórakozhassanak reggelig. Rengeteg extra programmal tesszük színesebbé ezeket a bulikat, mint például Szingli party, Szépségverseny,Karaoke show, majd az utolsó este itt kerül megrendezésre a tábor díjkiosztó ünnepélye, ahol levetítésre kerül a táborról készített összefoglaló videó.
 
 << Vissza
Oldaltérkép | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Kapcsolat | Kik vagyunk?

A honlapon található termékeket megvásárolhatod a STORE13 üzletben is!

1113 Budapest, Karolina út 17/B.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 11.00-19.00, Szombat: 10.00-18.00, Vasárnap: ZÁRVA
Tel. (00-36)-1-466-5510, Mobil: (00-36)-30-319-3924, Skype: Store 13
freeski.hu Webáruház, 2010-2013, Minden jog fenntartva. Honlap és webáruházfejlesztés: www.radirsoft.hu