Magyar  English
Keresel valamit?
Termékcsoportok
Márkáink
facebook.com/Freeski.hu
Előnyök, ha nálunk vásárolsz!

NATURELLE Kids' Show&Prove Camp, Puy St. Vincent (FRA)Tehetségkutató gyerektábor Franciaországban

Mutasd be tudásod, és légy szponzorált rider egy szezonon keresztül! 

Április 1. és 10. között Puy St. Vincent (Fr.o.) és a környező hegyek szolgáltatják a helyszínt a Kids' Show & Prove Camp-nek, egy fiataloknak szóló freestyle/freeride sí/snowboard tábornak.

A tábor célja olyan ifjú "titánok" (fiúk-lányok) toborzása, akik legalább középhaladó-haladó szinten űzik kedvelt sportjukat (legyen az sí, vagy snowboard), nem riadnak vissza a pályán kívüli csúszásoktól, és szeretnének a snowparkok elemein megtanulni csúszni, ugrani, vagy már újabb trükköket gyakorolni. 

A hét során ellátogatunk a Les2Alpes-i snowparkba, La Grave/La Meije freeride terepére, és a Serre Chevalier-i parkba is.
A résztvevők képzett oktatók mellett sajátíthatják el új freestyle trükkjeiket, a freeride szabályait, technikáját, és alapvető lavinaismereti tudásra tesznek szert.

A hét végén, a legtehetségesebb sportolók különböző szempontok alapján lesznek kiválasztva, és egy óriási lehetőséget kapnak a Naturelle jóvoltából: 
a 2011/12-es szezonban teljeskörű szponzorációt élvezhet a franciaországi Puy St. Vincent és környéke síterepein szezonkezdettől, zárásig!

A táborban való részvétel nem korhatáros, de a szponzorizáció kritériumai között szerepel korhatár. Résztvevőnek várunk szeretettel mindenkit, a kedves szülőket is!

INFÓK:

Mikor: április 01.- április 10.
Hol: Puy St. Vincent (Fr.o.) 

Kik jelentkezhetnek: 
A leendő szponzorált születési éve 1988-1997 közötti lehet, ezen felül résztvevőnek bárki jelentkezhet kortól, nemtől függetlenül.

Oktatók:
Gilicze Zsolt (snowboard)
Virág Patrik (freeski)

A Naturelle és a STORE13 oktatói fontosnak tartják, hogy a magyar sí/snowboard nemzedék fiatal tagjai is lehetőséget kapjanak, mivel a tehetségekkel már korán foglalkozni kell!
Szeretnénk, hogy a jövőben legyenek olyan riderei hazánknak, akik nemzetközi szinten képviselhetnek minket freeski, ill. snowboard kategóriákban.

Tábor díja a szponzoráltaknak: 149 EUR / Fő
Tábor díja mindenki másnak: 169 EUR / Fő


ami tartalmazza a szállást, bérletet, esti programokat...

FB: http://www.facebook.com/event.php?eid=158733830836927

Információ és jelentkezés:

Patrik - 70/946-1885 ; patrik@freeski.hu
Zsolt  - 20/912-6384 ; zsolt@store13.hu

Jelentkezéseket 100 EUR előleg befizetésével tudunk elfogadni, amit megtehetsz személyesen a STORE 13-ban (Bp. Karolina út 17/b; keresd Gilicze Zsoltot), illetve ha átutalással fizetnél, vedd fel a kapcsolatot velünk emailben!

A 2011/12 évi szponzori szerződés tulajdonosának személye nem versenyen fog eldőlni. Különböző szempontok (egy hét alatti fejlődés üteme, résztvevők hozzáállása, személyisége) figyelembe vételével, a zsűri szavazásssal választja majd ki a legalkalmasabb ifjú ridereket. Tehát esélye bárkinek van, nem a legnagyobb ugrást, trükköt pontozzuk majd!
A gyerekek a tábor ideje alatt végig oktatói felügyelet alatt lesznek, napi 3szori étkeztetéses ellátást kapnak.


"A szponzorizáció át nem ruházható, pénzre nem cserélhető. A legalkalmasabbnak választott a szponzorizáció felhasználásával vállalja továbbá min. 3 magyar szervezésű freestyle/freeride versenyen való részvételt. "


Progi:

Nappal Este

Szombat Érkezés Eligazítás, welcome drink

Vasárnap Col du Bal Grill

Hétfő Derby de la Meije Filmezés

Kedd Serre Che Termál

Szerda Les 2 Alpes Streching

Csütörtök Montgenevre Light Party :)

Péntek Puy Készülés a hazaútra, közös vacsi

<< Vissza
Oldaltérkép | Jogi nyilatkozat | Impresszum | Kapcsolat | Kik vagyunk?

A honlapon található termékeket megvásárolhatod a STORE13 üzletben is!

1113 Budapest, Karolina út 17/B.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 11.00-19.00, Szombat: 10.00-18.00, Vasárnap: ZÁRVA
Tel. (00-36)-1-466-5510, Mobil: (00-36)-30-319-3924, Skype: Store 13
freeski.hu Webáruház, 2010-2013, Minden jog fenntartva. Honlap és webáruházfejlesztés: www.radirsoft.hu